Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 23 / 07 / 12 >

Mod nye vande og ny havn

Det lykkedes. Jeg har fundet det nye hjem til mig og de to vigtigste i mit liv, som har været grunden til, at jeg har været lidt længe om det… jeg ville ikke flytte i noget, der uden tvivl ville være midlertidigt, bare for at komme ud af det tidligere fælles hus. Det bliver lidt hårdt i starten med dobbelt husleje, men den må jeg bide i mig. For dette bliver mit og børnenes nye hjem:

Og jeg glæder mig rigtig meget. Det er en totalt nyrenoveret villa, så det bliver næsten ikke bedre at skulle starte med et nyrenoveret liv i. Det er stadig, som det ses på billederne, ved at blive gjort klar, men på tærsklen til efteråret kan jeg begynde at flytte vores liv til nye rammer, uden at se mig omkring og blive trist ved synet, fordi de væsentlige, hyggeskabende ting er pakket i kasser og sat af vejen, så potentielle købere kan se på huset uden alt muligt tingeltangel, mens vi bor her – og uden at føle mig både fred- og rodløs i det, der burde være mit hjem.

I skrivende stund sidder jeg med hjertet flået i små stykker…har for første gang sendt børnene på 3 ugers ferie hos deres far, i hans nye liv med ny kvinde og nye (hendes) børn. Weekender har jeg prøvet, med små skridt. Men dette er den helt store prøve… lod dem slippe fri af mine nok omklamrende arme, lod dem forlade dette nu helt stille og tomme hjem, hvor der kun er mig og kæmpekatten Charlie tilbage. Måske den kan holde mig beskæftiget med et par solsorte eller to…eller måske igen en lille flagermus, som den var inde med forleden nat?

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Mod nye vande og ny havn

 • Kære Bettina 🙂
  En noget forsinket hilsen, men jeg håber at du og børnene har det godt, er er faldet godt til i Jeres nye hjem, så i stille og roligt kan nyde julen og kommet godt ind i det nye år.
  Kommer du en tur til Esbjerg, er du altid velkommen til at kikke forbi.
  Knus og kram fra
  Dorthe 🙂

 • Bettina

  Tusind, tusind tak for jeres hjertevarme ord. Det varmer som en stor, tung dyne, og sådan en har jeg af og til brug for at begrave mig i. Jeg ser fremad, prøver af være modig og fattet men føler mig ikke værdig til nogle af de ord, der bliver sat på mig her i kommentarerne. 🙂
  …men de ranker min ryg!

 • Sofie

  Det maa vaere saa haardt og bestemt med hjertet paa vrangen. Jeg har ikke selv vaeret “lige der” – men taet nok paa til at kunne forestille mig hvad det goer ved et hjerte. Mange tanker herfra og lige saa mange oensker om at de naeste 3 uger bringer dig ro og stilhed (baade udvendigt og indvendigt) og inspiration.
  KH Sofie – tidligere Miss Needles 🙂

 • Det er såååå hårdt i starten!! Hårdt at sende dem smilende afsted, mens man bestemt ikke smilede indeni. Og når der oven i købet er en ny kvinde inde i billedet, er det bare så meget sværere. Jeg husker det meget tydeligt selv… Så jeg kan godt følge dig. Men hvor er det dejligt at se at i har fundet et godt hjem 🙂 Og har du brug for at fordrive tiden lidt, er der altså kaffe/the på kanden!!! Du kommer bare 🙂

 • Det er så hårdt når det hele falder fra hinanden og det liv man troede man havde pludselig bliver et helt andet. Det vigtigste er, at børnene kommer helskindet ud af det og ikke føler sig i klemme mellem far og mor. Derfor er man nødt til at finde en grimasse, der kan passe. Jeg kan dog godt forstå, at det er barsk at sidde alene tilbage og vide, at der nu er en anden kvinde i det man betragtede som sin egen familie. Forstår godt, hvis du har lyst til at flå hende levende, og ham med for den sags skyld.

  Jeg har selv været i din situation og kan godt huske hvor smertefuldt det var. Alligevel virker du så klog og velovervejet, er optaget af at skabe nye rammer for dig selv og børnene. De har en sej mor.
  Jeg ville ønske jeg kunne trøste dig, men ingen ord hjælper og vil bare lyde som floskler, når man er langt nede. Jeg ønsker dig tillykke med jeres nye hjem og håber at du og børnene finder nyt fodfæste i livet med de rammer du har fundet. Det ser ud til at være et rigtigt dejligt hus og det lyder som om dine børn har en rigtig dejlig mor, så mon ikke det går. Held og lykke med det hele.

 • kære Bettina og börn, jeg önsker så inderligt for jer at det nye hjem bringer et nyt, glædeligt og hyggeligt liv til jer allesammen. det ser ud som et flot og nydeligt hus I har valgt. og uha, jeg kender den med at sende börn væk, det er svært. men faktisk kan det lade sig göre at vænne sig til det og tilmed nyde tiden, håber du snart når dertil.
  kh.fra Island
  Frida

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.