Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 06 / 05 / 12 >

Det går fremad…

икона за подаръкMange tak for jeres varme, varmende tanker.

Som man måske aner, er det ikke bloggen, der får mest opmærksomhed for tiden. Jeg tog i sin tid – af flere grunde – et bevidst valg om ikke at lave en alt for personlig blog, selvom jeg godt ved, at en blog af den art slet, slet ikke er så spændende og tiltrækkende. Nogle få kender årsagerne til mit valg, de fleste dog ikke.


Men det betyder selvfølgelig også, at bloggen i en tid som den nuværende absolut ikke er stedet, jeg vender mig hen. Jeg har haft stor lyst til at dele mine tanker, men jeg vælger at holde dem til de mere lavteknologiske områder. Der har i lang tid ikke været det store overskud til nørklerier eller andre ting for min egen sjæl men mest for børnenes – naturligvis. De er de allerstørste tabere. Jeg taber over halvdelen af mit liv på gulvet, lige ned igennem afløbet med alle minderne… Men for børnene er det hele deres liv og hele deres verden, der vælter, ramler, sammenrodes og skal omdefineres, piloteres, støttes og genopbygges. Så da jeg denne weekend var ” på aftægt” hos min mor og vi naturligvis tog rundt på forskellige loppemarkeder, faldt jeg over denne lille pude.
Den var jeg nødt til at ha’ med mig…

…i morgen håber jeg, at en rundvisning på Emils drømmeslot (= en lille andelsbolig i byen) også kan understøttes af en positiv tilkendegivelse fra banken… Drømmen lever, skriger, hviner og er alt for påtrængende. Jeg må videre. Hurtigt.

– skrevet og fotograferet på/med min iPad, deraf kvaliteten

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Det går fremad…

 • God vind til dig i din nye fremtid, ved der er mange ting at gøre, så blogland må have anden prioritet så længe.

 • Tove

  Jeg læser først nu om dine “prob” – øv hvor træls for dig/jer !!
  Men med dit dejlige lyse sind, så er jeg sikker på, at du kommer ud “på den anden side” på en god og afbalanceret måde – specielt fordi det er nødvendigt aht børnene.
  Tænker meget på dig og alle de kommende gøremål, Bettina.
  HELD og LYKKE

 • Bebiane

  Det er noget af en forandring der sker i dit liv. Jeg ved at der kommer lykke og glæde i jeres liv igen, når først “slottet” er fundet og i er flyttet ind, kan i begynde jeres nye liv. Ting tager tid…. 🙂

 • hanne

  stakkels jer. Håber på lysere tider for jer, både i overført betydning og bogstaveligt talt!!
  Min erfaring i de sorte dage er bestemt, at man skal le ofte. Det heler en såret sjæl, og hvem kan lade være med at elske meget, når man er heldig at ha to guldklumper i sit liv. Held og lykke!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.