Min mors butik

< 26 / 07 / 11 >

Dét var dejligt

Endelig fik jeg noget af det vigtige i min hverdag op i lyset igen; siden vi fik bygget soveværelse i en del af den gamle stue, har alle mine halskæder ligget filtret sammen i en gammel papkuffert. I dag kom ånden endelig over mig, og et lille spejl, købt til 5 kroner (ikke lige min stil, men fint til formålet) kom op ved siden af.

Og jeg er enormt glad for at kunne se mine skønne halskæder igen… Nogle af dem kære minder, nogle knap så kønne men hjemmelavede gaver fra mine børn, andre med en anden, helt særlig plads i hjertet (ved siden af dem fra børnene)… Nogle af dem fede loppemarkedsfund, nogle andre sparet op til og købt på Trendsales.

Hver og en af dem er min…og jeg har savnet dem.

20110726-163227.jpg

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>