Min mors butik

< 26 / 06 / 11 >

Sommerben og sommerstrik

Der er ikke gået ret meget sommer i den her i det sydjyske. Sommerferien er startet for ungerne i går, men selvom jeg jo i princippet er arbejds- og indtægtsløs, føler jeg ikke ret meget sommer i kroppen. Jeg er begyndt at tage kørekort, og det tager 2 af mine hverdagsaftener om ugen med teori, og så er der 2 dage med køretimer oveni. Jeg ved godt, det sidste måske burde være piece of cake, men det kræver en del mentalt når man aldrig har siddet bag rattet på en bil før. 🙂
Jeg får strikket lidt nu og da, og nogle gange speedstrikker jeg også for overhovedet at få strikket lidt i den uge.

20110626-115054.jpg

Lige nu er det en ret fed drengebluse fra det nyeste Kreativ Strik, hvor der for en gangs skyld er en del interessante ting i (i mine øjne). Det er måske også også derfor, jeg skynder mig sådan, for jeg skal nå at strikke flere modeller derfra, udover de ting, som Dorthe og jeg har støbeskeen. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Sommerben og sommerstrik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>