Min mors butik

< 27 / 05 / 11 >

Der er ugler i mosen

…og den har I jo aaaaaldrig hørt før, vel? 😉

Men jeg kom til at tænke på, at det jo nok ikke er jer alle (de få besøgende, jeg har tilbage her på bloggen efter Det Forsømte Forår, som jeg nok vender tilbage til en gang om kort tid), der besøger Ravelry, så I har måske slet ikke set den “hemmelighed”, jeg har lavet med/for Dorthe, min fru boss hos Modestoffer i Vejen. Jeg har flikket en dejlig, let ugleponcho sammen, en ikke alt for lang sag, der lige dækker det væsentlige og varmer, hvor det er nødvendigt. Modellen er strikket op i Lett Lópi fra Ístex, og så bliver prise relativt lav, men tanken er, at hvis man er til lidt et mere jævnt og lækkert resultat, så kan man i stedet bruge Onions Camel+Merino-garn og få en model til ca. det dobbelte i pris. Det er en tankegang, der tiltaler mig, der er lidt af en nærigrøv, især nu uden SU eller (næsten) anden indkomst. 😉

Således ser den ud:De fine fotos er i øvrigt taget af Tina. 🙂

 

Opskriften er til salg på Ravelry (link kommer også i min sidekolonne) og på Etsy.


 

Blog Widget by LinkWithin

12 comments to Der er ugler i mosen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>