Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 29 / 06 / 07 >

Så oprandt dagen

Mystery Stole 3 knit-alongen blev skudt i gang i dag, og mange har vist glædet sig. Jeg får det helt varmt ved at tænke på, at så mange kvinder verden over har siddet og ventet utålmodigt, at en så flot ting kan knytte så mange kvinder samme på et større eller mindre plan. Jeg har flere gange tænkt på, hvorfor sevan jeg dog har meldt mig til, for det er slet ikke noget for mig med sådan en stola…men jeg kan mærke, jeg er nødt til at prøve det der “magi”, man måske nogle gange kan føle, der er i det…eller ej!? :o)

Jeg har haft en strikkeprøve liggende i noget tid, uvasket, men i dag skyllede jeg en lige op, det tørrer jo hurtigt, sådan noget Uru-lace. Det ser ok ud – og det er sikkert godt nok, at jeg ikke har nogle perler, stick to the basics.

Jeg fik den smukkeste busk i dag – en mamelukærmebusk! Ja,den ligner fuldstændigt den etårige mamelukærme, men denne er altså en næsten vinterhårdfør busk. “Islændingene”, som vores venner, der bor i Island, for nemhed skyld kaldes her i huset, var på lynvisit og havde fået en sådan flot sag med fra Birtes mor, en flot, høj en, over en meter. Elsker sådan nogle gaver – elsker at se på planter i haven og tænke på den, man har fået den fra…også selvom der endnu kun er så få, at det kan tællespå en hånd, men det er vel i høj grad en stor del af en haves sjæl (nu jeg tænker på det, er det også lidt som Pandora-armbåndene og alle lignende smykker), at man ofte får den stykket sammen med dele fra her og der, ofte personlige, som stiklinger og aflæggere, løg og frø, fra nær og fjern, og man husker næsten, hvor hvert eneste grønt blad er fra…næsten. *S*

Glæder mig, til jeg får afgjort med mig selv, hvor den skal stå…

Inge M, kopier du bare løs, jeg har ikke patentet. *fnis* Jeg har tænkt på sidenhen, at man kan bruge det til mange andre ting, fx. hvis man laver nye, faste madplaner hver uge etc…

Hvor var det en sjov besked, Maria! Jeg kan SLET ikke huske dig, men hvis du siger, du skrev til mig, før vi begge fik børn, og du har en på 10 – så tror da pokker *hihi* Jeg kan ikke helt regne ud, hvor du ser det med sokkerne henne, men bare du er glad, så er jeg glad. :oD

Inge – jeg har faktisk ikke købt nogen Moleskine, jeg er blevet enig med mig selv om, at den slet ikke kan bruges til det, jeg skal bruge den til, og den vil ikke kunne holde til min taskebrug… I stedet holder jeg mig til Filofax’en, kan godt li’ den nye Domino-model, der er så’n lidt afslappet (og med garanti inspireret af Moleskine, men whatever *G*), og så har jeg brugt en masse skabeloner fra D*I*Y Planner, tilpasset dem min Pocket-model og har fået nogle fremragende sider lavet.

Jeg har bl.a. lavet nogle “halve sider” som er linierede på højkant, så man faktisk skriver ved at lægge kalenderen på siden, og så er de altså kun i halv bredde (én side skåret midt over på tværs, så at sige). Det passede mig ret godt, for ofte skal jeg kun skrive relativt få ting på en side, før det ellers bliver for rodet, og formatet er anvendeligt. Jeg har tilpasset nogle sider med strikkemaskevenligt grafpapir på den ene side og en slags skema til notering af strikkeprojekter, man kommer i tanke om. Jeg har tilpasset nogle sider til at skrive madopskrifter ind i, til når man fx. står på biblioteket med et nyt blad og lige falder over en fed opskrift…men bladet endnu ikke kan lånes. Og eftersom jeg er for nærig til at købe en ny kalender for resten af 2007 har jeg lavet min egen.

Det var faktisk det med sammensætningen af taske og Filofax, der fik mig i gang med at skrive indlægget her, for jeg faldt over et indlæg, en liste, jeg simpelthen sad og måååbede over og blev helt stakåndet af at læse, i en anden blog, der ind til da var mig helt ukendt. OG som en prik over i’et er der en guldkommentar fra en mand til indlægget. Jeg har SÅ meget lyst til at spørge, om ikke hun vil fortælle, hvad det er for en taske hun har!? I hvert fald ikke en som min, for der kan ikke være ret meget (stort) i…men der kan heldigvis være nok. :o)

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Så oprandt dagen

 • Line

  Hejsa
  Jeg ved ihvertfald at der findes to blythe dukker mere her i Danmark, nemlig mine to neo blythes hehe 🙂 Men tror skisme det er svært at finde nogen her i landet som har blythe som deres hobby, jeg har indtil videre kun stødt på én ud over Jer to som jeg lige har stødt på nu 🙂

  Hilsen Line

 • Bettina

  Hej Alice,

  Beklager, hvis der er sære tegn i mit svar:Jeg har 2 store Blythe-dukker og en håndfuld Petite Blythe. Efter en forårsvanvidstid står de lige nu bare på hylden, mens andre dele af mit liv har overtaget, men det kommer igen. Jeg har jo købt to brugt, så jeg har givet dem andre øjne og lavet lidt ved dem, jeg følte, jeg kunne være mere “fri” med dem, hvis jeg købte dem brugt end af ny for en (større) formue. Jeg er “tilfreds”, ja…de er SKØNNE! Der er et par fotos her: http://www.flickr.com/photos/vrangen/

  Hvor mange der er i DK? Godt spørgsmål? Indtil videre måske 2, nemlig mine? *fnis* Jeg har virkelig ingen anelsen, men ved en googling finder jeg kun noget om piger, der er vilde med dem, intet om konkrete dukker.

  Mvh.
  Bettina

 • Hej Bettina,
  Du har tidligere skrevet om din længe ventede Blythe-dukke … hvad blev der af hende? Var du tilfreds med hende, da hun kom frem? Måske er det bare mig, der ikke kan finde hende på din blog … har du strikket outfit til hende? Hvor kan vi se hende? Jeg går selv og venter på en Blythe-pige fra Hong Kong. Har du nogen fornemmelse af, hvor mange der findes i DK??? Bedste sommerhilsner fra Alice

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.